tiistai 22. tammikuuta 2013

Hayn uutuuksia


Tanskalainen Hay on panostanut onnistuneesti pientavaroihin sekä tekstiileihin, sen huomaa näistäkin uutuuksista. Kuvat ovat tämän vuoden upouudesta esitteestä. Nuo puuviivottimet, kansiot ja muistilapputornit piristävät ankeammankin kotitoimiston. Tulitikkurasiatkin on tehty uusiksi. Nämä tulevat kevään kuluessa myyntiin, toivottavasti pian!
Kuvat Hay ja Rasmus Norlan

8 kommenttia:

 1. millä sivustolla tuota HAY:n uutta kuvasto pääsee selaamaan? En löytänyt heidän sivuiltaan...

  Lapa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen nähnyt painetun version esitteestä, en tiedä onko netissä vielä.

   Poista
 2. Aijjaij, sormet syyhyää jo. Sä oot nyt esitellyt liian kivoja juttuja viime aikoina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi viivottimet ja kansiot! Aijjaijai.

   Poista
 3. Oij, konttoritarvikkeet sai silmät lepattamaan. Kelpais työhuoneeseen, jahka saan sen sisustukset muuten ojennukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nämä iskevät kyllä ihan täysillä.

   Poista
 4. Hei, puhun vain Englanti ja olen käyttäen "Google Translate" kirjoittaa sinulle, joten tämä ei välttämättä ole kovin hyvin kirjoitettu. Mistä voin ostaa yksi näistä kauniista hallitsijoita? Rakastan blogisi, mutta en ole lukenut suomea. Voisit kirjoittaa minulle suomeksi ja voisin lukea sen "Google Translate", mutta myös ehkä puhua Englanti. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello! These are brand new products from Hay. They were just introduced in Maison & Objet fair in Paris. I expect them to be in the shops later this spring. So check out your local Hay dealer or buy them online!

   Poista